Cecina Sausage
T0141
Manufacturer: Astorgourmet
Condition: New
Availability:
One of our innovations, a sausage made with 100% beef and sausage in a large caliber casing. The selection of raw materials together with light smoky notes, and slow curing process in natural drying, make this sausage remember the taste of the cecina.
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Reviews
It is recommended to eat alone or mixed with a few drops of olive oil. You can also use it as an accompaniment for salads, toast, or for canutillos with foie gras, tomato jam and goat cheese.
For a better enjoyment it is recommended to keep out at room temperature for some minutes before consumption, putting the smoked cure beef over a hot plate in order to obtain the best of the smell and taste.
Weight | Se envia envasado al vacio |
Gluten | Sin gluten |
Vacuno | Producto de vacuno |
Dieta | Producto apto para dietas proteicas. Es una fuente de proteína con alto valor biológico, fuente importante de minerales como el zinc, yodo y sobre todo hierro. Bajo contenido en grasas. |
![]() | la cocinera de betulo |
Cristina b. on 03/6/2013 | Embutido de cecina, para mi es un descubrimiento, ya que hasta hace un año y medio ni siquiera había probado la cecina que también me gustó y era de Cecinas Pablo, lo que me demuestra la gran calidad de los productos de esta empresa, ahora en forma de emb |

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